header-object

Keurmerk

blikopwerk

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Bekijk het

tevredenheidsonderzoek

Score=8.1

Artikelen

Welkom bij FOX AOB.


Wij stellen ons graag door middel van deze website aan u voor.

FOX AOB is een kleinschalige dynamische onderneming met een breed scala aan dienstverlenende activiteiten. FOX AOB is gekenmerkt als opleidingenbureau, maar is naast de opleidingen zeer actief op het gebied van integratie en reintegratie. FOX AOB heeft haar opleidingsactiviteiten de afgelopen jaren voor een groot deel verweven met integratie en reintegratie.


Op deze website vindt u een overzicht van het  ruime aanbod aan producten en diensten op het gebied van scholing, integratie en reintegratie. Door ons zeer gevarieerde pakket aan producten onder 1 dak kunnen wij u op alle fronten van dienst zijn. De informatie op de website is kort en bondig. Mocht er een product zijn waar u behoefte aan heeft dan zijn wij graag bereid om u hierover uitgebreider te informeren. Wij hebben diverse  informatiebrochures voor u klaarliggen.
homepage
Kijkt u rustig rond op de website. Wij hopen dat u na een bezoek aan onze website een goede indruk heeft gekregen van onze mogelijkheden. Het is aan u te beoordelen of FOX AOB iets voor u kan betekenen. 
Door onze kleinschaligheid hebben wij veel oog voor kwaliteit en hechten wij zeer veel waarde aan een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.
Heeft u naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen, dan kunt u gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om u een nadere toelichting te geven.