header-object

Keurmerk

blikopwerk

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Bekijk het

tevredenheidsonderzoek

Score=8.1

Disclaimer 

Algemene informatie

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld om informatie te geven over het bedrijf en haar diensten. Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen echter incomplete of onjuiste gegevens op deze website staan. Daarom kunnen er aan deze website geen rechten worden verleend.

De inhoud van deze website mag niet worden veelvoudigd, gewijzigd of openbaar worden gemaakt. 

Privacy

FOX AOB draagt zorg aan de door u verstrekte gegevens in vertrouwen worden behandeld. Persoonlijke gegevens die aan ons kenbaar zijn gemaakt d.m.v. het contactformulier of e-mail, worden opgeslagen in een eigen database. Als u geen prijs stelt op de registratie van uw gegevens, kunt u dit kenbaar maken wanneer u uw gegevens invult.

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan deze website is geheel op eigen risico. FOX AOB is niet aansprakelijk voor schade ten gevolg van het bezoek van deze website of door gebruik van informatie verkregen van deze website.

Alle rechten voorbehouden

Voor vragen, opmerkingen over de website of diensten kunt u contact opnemen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het  contactformulier.