header-object

Keurmerk

blikopwerk

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Bekijk het

tevredenheidsonderzoek

Score=8.1

Over ons 

FOX AOB is een eenmansbedrijf, opgericht in 1996. FOX AOB is een dienstverlenend bedrijf en heeft een zeer breed werkterrein. FOX AOB is gekenmerkt als opleidingenbureau, maar heeft haar werkterrein vanaf 2000 uitgebreid met dienstverlenende activiteiten op het gebied van integratie en reintegratie. FOX AOB heeft haar bestaande opleidingsactiviteiten min of meer verweven met integratie en reintegratie. 

 

De kracht van FOX AOB zit in de aanpak en werkwijze. FOX AOB onderscheidt zich van alle andere instituten door het geven van  persoonlijke en individuele begeleiding. Voor alle dienstverlenende activiteiten geldt dat FOX AOB vooral maatwerk levert en gericht is op een persoonlijke en zeer klantvriendelijke benadering, waarbij snel handelen en adequaat inspelen op uw individuele wensen voorop staat.  

 

FOX AOB beschikt over gekwalificeerd personeel met een grote betrokkenheid, waardoor er een goede vertrouwensrelatie wordt opgebouwd met de cliënten. 

 

Er zijn veel reintegratie- en opleidingsbedrijven en instituten in Nederland. Het is voor een opdrachtgever niet makkelijk om een keuze te maken in het woud van bedrijven/instituten, waarin bepaald kan worden wie de beste is. Echter, wij maken uw keuze makkelijk, omdat er maar 1 FOX AOB is. Wij hebben een zeer gevarieerd pakket aan producten onder 1 dak, waardoor wij u op alle fronten van dienst kunnen zijn.