header-object

Vacatures
 
Vacatures

Wij zijn op zoek naar ervaren en kundige NT2-docenten (ZZP) voor de inburgering en voor alfabetisering. Spreekt werken in een kleine organisatie u aan ? Of wilt u meer weten over de vacatures ?
 
Neemt u dan contact op met Marion de Vos, tel.nr. 06-51913065 of stuur een sollicitatiebrief met C.V. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligersvacatures

BENT U DE VRIJWILLIGER DIE WIJ ZOEKEN?

Taalmaatjes gezocht voor inburgeringscursus:
  
FOX AOB verzorgthet hele jaar door inburgeringscursussen. Het is belangrijk dat alle cursisten een taalmaatje krijgen. Er is veel behoefte aan contact met Nederlands sprekenden bij de cursisten.
De cursisten vinden het contact met hun Nederlandse maatje leuk en spannend. Ze hopen beter Nederlands te leren praten en ook samen uitstapjes te gaan ondernemen. Samen naar de bibliotheek, naar de (Haagse) markt of een museum gaan, koffie drinken en winkelen in Leidsenhage, samen koken of fietsen: het zijn allemaal activiteiten die mogelijk zijn. Door het contact raken ze thuis in de Nederlandse samenleving en wordt het zelfvertrouwen versterkt.
 
Maatjes gezocht voor het nieuwe project Actief aan de Slag
 
In maart 2012 is Stichting Kleurwerk en FOX AOB in samenwerking met het Vrijwilligerspunt (onderdeel van WOEJ) te Voorburg een nieuw project, genaamd Actief aan de Slag, gestart. Het project Actief aan de slag is een maatjesproject voor anderstaligen op weg naar vrijwilligerswerk. In het project worden anderstaligen, die hulp nodig hebben bij het vinden van vrijwilligerswerk, gekoppeld aan een vrijwilliger (maatje). De deelnemer en vrijwilliger gaan samen op zoek naar vrijwilligerswerk.
 
Voor het project zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (maatjes) die anderstaligen willen begeleiden naar vrijwilligerswerk. Wilt u meer informatie ? Op deze site vindt u onder “Stichting Kleurwerk, projecten” meer informatie en kunt u verschillende informatiefolders downloaden.
 

Spreekt bovenstaande informatie u aan en bent u hierdoor enthousiast geraakt ? Meldt u zich dan nu aan als vrijwilliger. Voor de vrijwilligers wordt een training georganiseerd en is goede begeleiding aanwezig. 
 
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger/taalmaatje?
Dan kunt u contact opnemen met Marion de Vos of gebruik maken van het contactformulier, welke u elders ( contact ) op de website kunt vinden.