Catering

BUITENLANDSE CATERING

Stichting Kleurwerk verzorgt al vanaf 2007 buitenlandse catering. Op aanvraag kan Stichting Kleurwerk een speciale brunch, diner, high tea, kookworkshop voor u verzorgen.

De doelstelling van de internationale catering is om u kennis te laten maken met bijzondere gerechten uit o.a. Irak, Marokko, Thailand, Turkije, Afghanistan. Het is belangrijk om buitenlandse vrouwen een gezicht te geven en te laten zien wie zij zijn. Buitenlandse vrouwen hebben veel kwaliteiten, zoals o.a. koken. Zij kunnen de meest fantastische en heerlijke gerechten bereiden. Het doel van de kookprojecten is om meer bekendheid te geven aan de internationale keuken en te laten zien over welke kwaliteiten de buitenlandse vrouw beschikt. De vrouwen bereiden met veel plezier en vanuit traditionele recepten de meest bijzondere gerechten.

De wereldbuffetten zijn vooral origineel en bijzonder. Stichting Kleurwerk maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag.

Stichting Kleurwerk levert aan bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren.
Kwaliteit en maatwerk staan bij Stichting Kleurwerk voorop. Heeft u interesse of wilt u meer weten, neem dan contact op met onderstaande contactpersoon.


Stichting Kleurwerk
Fransstraat 16
2274 AX  VOORBURG
Tel: 070-3356149
E-mail: foxaob@hetnet.nl
Marion de Vos – 06-51913065