Welkom bij FOX TAAL

WELKOM BIJ FOX TAAL

Wij stellen ons graag door middel van deze website aan u voor. FOX TAAL is een kleinschalig en dynamisch opleidingsbureau. FOX TAAL verzorgt voornamelijk cursussen rond de inburgering (zoals een inburgeringstraject, cursus ONA, Staatsexamentraining) en Nederlandse taaltraining. Naast  de opleidingen is FOX TAAL ook actief op het gebied van integratie en re-integratie.

Op deze website vindt u een overzicht van onze diensten en producten. Door ons gevarieerde pakket aan producten onder 1 dak kunnen wij u op alle fronten van dienst zijn. De informatie op de website is kort en bondig. Mocht er een product of dienst zijn waar u behoefte aan heeft, dan zijn wij graag bereid om u hierover uitgebreider te informeren.

Kijkt u rustig rond op de website. Wij hopen dat u na een bezoek aan onze website een goede indruk heeft gekregen van onze mogelijkheden. Het is aan u te beoordelen of FOX TAAL iets voor u kan betekenen. 
Door onze kleinschaligheid hebben wij veel oog voor kwaliteit en hechten wij zeer veel waarde aan een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.
Heeft u naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen, dan kunt u gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om u een nadere toelichting te geven.