Over ons

FOX AOB is een eenmansbedrijf, opgericht in 1996. Door de groei van de afgelopen jaren zijn we in 2016 overgegaan naar een B.V. FOX AOB is een dienstverlenend bedrijf en heeft een zeer breed werkterrein.
FOX AOB is gekenmerkt als opleidingenbureau, maar heeft haar werkterrein vanaf 2000 uitgebreid met dienstverlenende activiteiten op het gebied van integratie en reintegratie. 

De kracht van FOX AOB zit in de aanpak en werkwijze. FOX AOB onderscheidt zich van alle andere instituten door het geven van  persoonlijke en individuele begeleiding.

Bent u op zoek naar een opleiding, waarbij er veel persoonlijke aandacht is en een klantvriendelijke benadering, dan is FOX AOB een goede keuze. FOX AOB is erop gericht om u niet alleen tijdens het traject zo goed mogelijk te begeleiden, maar zodra u een traject heeft afgerond, levert FOX AOB de benodigde nazorg.

FOX AOB beschikt over gekwalificeerd personeel met een grote betrokkenheid, waardoor er een goede vertrouwensrelatie wordt opgebouwd met de cursisten.  Er zijn veel opleidingsmogelijkheden in Nederland. Het is voor u niet makkelijk om een keuze te maken in het woud van bedrijven/instituten, waarin bepaald kan worden wie de beste is. Echter, wij maken uw keuze makkelijk, omdat er maar 1 FOX AOB is.